söndag 21 april 2013

KUNGSBACKIANSK NAKEN HUND

 
Idag har det varit ett fantastisk väder här i Kungsbacka. Man får energi samtidigt som man bara vill sätta sig ner och njuta av solen. Jag tog då ut trimbordet, och ställde mig och borstade hundar där. Först upp var "Laila", Ch. Vouges Orthia och herregud vad hon fäller nu, plus att jag klippte bort en del där bak när hon valpade då det blev lite sörjigt. Sedan har ju valparna fixat till en och annan tova under tiden. Anna kommer bli överlycklig tror jag när hon får tillbaka en "Kungsbackiansk Naken hund" om några veckor!! ;-)

Nästa på bordet hade jag tänkt att skulle vara alla Jappe tjejerna men jag hann inte så långt bara "Sawa", Ch. Homerbrent Sawayaka för sedan fick vi besök av min kusin Jeanette och hennes familj. Det verkar som om de nu har bestämt sig för att skaffa hund igen, och då givetvis en Cavalier. Eller kanske två om jag inte uppfattade det hela fel.

De har tidigare haft två Cavalierer från mig. "Ebba", Vouges Karisma som var trefärgad och ruby tiken "Kajsa", Vouges Jazz Dance. Men det var ju så länge sedan så givetvis är det dags för hund igen. Frågan är bara vem? ;-)

Jag får hoppas att det blir fint väder imorgon också så att jag kan fortsätta med alla Jappe tjejerna imorgon istället. Jobbet springer ju inte ifrån en precis...

Inga kommentarer: