lördag 4 maj 2013

PYSSEL DAG!!

Har haft en lugn och härlig dag idag. Per har varit uppe i vårt gästhus och städat lite efter att Johanna har bott där. Det skall nu fixas i ordning så att det blir ett gästhus igen. Lite konstigt är det allt med en del saker. Barnen fick ha huset helt möblerat med alla dess saker som liksom ingår i ett hem. Men nu finns te.x. varken soffa eller säng kvar?? Inte så konstigt kanske då både soffor och sängar har ben... - Hahahaha... Så det blir till att ge sig ut och shoppa lite nytt istället, men det är ju bara roligt!!
Jag har badat Jappar idag medan Per städade. Försökte fota "Theo", Chinart Tada Musuko efter att jag slitit som en dåre med hans mega päls, för herregud vilken päls den killen har! Tyvärr blåste det lite för mycket ute så vi får fota en annan dag. Men jag tycker att han blev riktigt fin, så jag är - Super Happy!!

Vill också passa på att säga grattis till alla vinnare som gjorde det bra på Cavalier Specialen idag. Hoppas att ni får en trevlig kväll och även en trevlig dag imorgon då det är Special igen fast då inofficiell. Förstår också på resultaten på Facebook att det har blivit en ny Champion idag, så då har jag en liten fråga; - Till vilken kommande utställning kommer det då bli bubbel och tårta? ;-)

Här hemma kommer det bli en lugn kväll, blir säkert soffan som hägrar och någon bra film. Men det beror lite på vem av oss som väljer film....

Inga kommentarer: