måndag 3 juni 2013

JAPANESE CHIN VALPAR!!

Igår röjde jag ju lite ute i trädgården men jag hann också med att bada fyra av mina Jappe tjejer. När jag stod där och schamponerade dem så började jag fundera lite på vad man kan göra för lite roliga kombinationer i framtiden.

Jag parade, eller ja försökte para tre av dem tidigt i våras och det gick väl sådär kan man säga såhär i efterhand. "Theo" fattade ju inte hur man skulle göra och hans blivande partner "Greta" var inte mer clever på det hon. Så hade det blivit nått där så hade det ju varit en jungfru födsel.

Sedan var det ju "Kiki" och här fick vi bara till ett taffligt försök med "Kenzo", men det var i alla fall bättre än "Greta" och "Theos". Så här trodde jag nog att det kanske, kanske skulle funka. Men det var ju givetvis tomt. 
"Noomi" och hennes nyfödde "Uno"
Sen blev det mycket bättre parningar mellan "Noomi" och "Kenzo". Resultatet blev ju en liten "Uno". Så på tre tilltänkta kullar blev det alltså en liten hanvalp. Men skam den som ger sig.... Det rings och mailas faktiskt en hel del på Japanese Chin valpar, men än vad det gör på Cavalierer!

Tror att tjejerna nu snart är på G igen och kanske har jag bättre lycka denna gången. Han nu funderat och klurat lite så om allt går som det skall denna gången så tror jag faktiskt att det kan bli en lite spännande höst. Har lite idéer om vad man kan göra men än är inget 100% spikat. Allt kan ju ändras om i sista sekund, det är ju Japanese Chin vi snackar!! - Thihi... 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken fin blogg du har :) jag har själv en japanese chin som jag älskar högt. Meddela mig gärna om du har valper till salu :)

Ha det gott / Camilla

Anonym sa...

camwe965@student.liu.se