lördag 20 juli 2013

40 ÅR

- GOD MORGON!

Sitter nu på altanen helt själv med en kopp kaffe. Det enda jag hör är fåglarna och lite hundar i grannens hundpensionat. Så skönt att bara få sitta och titta rakt ut på allt och inget. Har inte riktigt vaknat och då är det faktiskt riktigt skönt att bara få sitta så här och bara glo.

Jag fyller 40 år idag men jag känner mig verkligen inte som 40. Jag vet inte vad jag känner mig som men inte 40 i alla fall. Ok, 40 är inte gammalt men ändå. Man blir inte äldre än vad man gör sig, så för mig är det ändå helt ok. Jag gömmer mig lite så där härligt patetisk bakom Botox och Restylane, men för mig är det helt ok också! - Hahahaha 

De sista dagarna här har varit väldigt hektiska. Har haft massor med underbara människor som har bott här sedan Tvååker, och det är alltid kul. Men det sista dagarna har det lockat fram en sida hos mig som jag inte visste att jag hade. En sida som jag inte gillade och som jag har mått väldigt dåligt över att de överhuvudtaget visade sig. Jag kände mig bara som en elak bitch, för det lockade fram en Peter som jag inte gillar. En Peter jag inte visste fanns. Nog om det men oavsett hur gammal man är så lär man alltid något nytt. Och det har jag verkligen gjort de senaste dagarna. 

Har därför inte kunnat blogga så mycket de senaste dagarna och nu skall jag bara sitta här i min ensamhet och bara njuta av att fåglarna kvittrar, och att solen håller på att värma upp dagen den 20 Juli - Min födelsedag!! ;-)

Kör nu hårt och lycka till ni som skall till Köping på utställning idag!!

1 kommentar:

Anna sa...

GRATTIS på din stora dag. HA det gott och njut av livet:) Hälsn. Anna