torsdag 9 januari 2014

CH. VOUGES HANKY PANKY

CH. VOUGES HANKY PANKY
(Ch. Hackensack Designed By Magic - Ch. Herrgårdscavaljerens Manga)

Min lille gubbe "Hank", Ch. Vouges Hakny Panky som just nu är äldst i gården här hemma fyller hela 12 år idag. Tänk så många härliga år jag har fått ha denna underbara lilla hund. Alltid så trevlig, så himla stabil och så snäll.

Man märker nu att han börjar bli gammal. Han är ibland lite lätt förvirrad och på äldre dar har han också blivit lite kär i sin bästis "Frankie", Ch. Rosscrea Free Loader. För där "Hank" är där hittar man även "Frankie" och tvärtom... - Sicka underbara gubbar alltså!! - Hahaha...

Jag minns när "Hank" var en lite valp och jag då på den tiden jobbade. Jag hade honom som skrivbords underlägg på min dator. Jag kunde då sitta där och titta på honom och verkligen längta hem. Vissa hundar får verkligen en speciell plats i ens hjärta. Men har man en pappa som heter "Adam" och en mamma som heter "Kit" som båda var stora personligheter så kan det ju inte bli något annat om man då heter "Hank".

Lite nu såhär i efterhand så kan jag lite ångra att jag inte ställde ut honom som veteran. För han är fortfarande snygg också. Men hade han vetat så hade han säkert varit stolt då hans dotter "Ruth", Ch. Vouges Ruthie var årets veteran 2013.


"Hank" är idag precis som vilken gammal hund som helst, han hör vad han vill och han gör vad han vill. Han har aldrig varit sjuk och aldrig ätit någon medicin. Trots att han fick ett litet biljud på sitt hjärta vid 7 års ålder. Han skulle aldrig hoppa över ett mål man och han skulle heller aldrig svika mig. Han är bara en fantastik liten hund på alla sätt och jag är så glad att just jag har fått ha honom. 

- Happy Birthday Hank!!!

1 kommentar:

Anna sa...

En mkt vacker hund som åldras med värdighet:) Njut av varje dag och stund tillsammans, det är Ni värda:)