söndag 17 augusti 2014

MÖRKT


- Usch och fy vad mörkt det börjar bli "redan" nu, man märker verkligen att hösten är på ingång. Vi satt ute igår och drack kaffe och plötsligt kommer en vindpust och tar tag i träden och runt oss yr massor av löv. Snart dags att dra till Ikea och shoppa loss på lite ljus så att man kan mysa i höst mörkret. Undrar bara om de har hunnit med att fylla på hyllorna ännu. För det känns som om allt gick så himla snabbt från tropisk sommar till höst och rusk. Jag hoppas verkligen inte att det fina vädret nu är slut utan att vi kommer få en fantastisk fin höst att njuta av.

Jag kan ärligt gilla alla årstider som vi har, men inget går ju upp mot Svensk sommar, värme och sol. Är liksom inte mycket för allt det blöta. Men det kanske blir så när man har hundar i huset. För regn och rusk är ju inte så kul för oss hundmänniskor. 

Nu har jag i alla fall tänt lite ljus här hemma och skall nu mysa vidare med att frisera till Per lite. Han litar blint på mig och saxen trots att han skall ha spännande och viktiga möten i morgon plus att hans chef kommer på besök!! :D

Inga kommentarer: