söndag 17 augusti 2014

SYSTRARNA MIBAE, FUUSHI & ZAMA

VOUGES ROIYARU MIBAE
(Ch. Aranel Kenzo - Ch. Homerbrent Chinki)

Jag kan inte sluta le när jag ser dessa underbara varelser. Asså man brukar ju tycka att valpar runt 5 månader är super duper söta. Men Jappar i denna åldern är faktiskt ingen vacker syn. Helt nakna och bara massa ben. Men ändå så gillar jag "Mibae", hon har ändå grunden vilket så långt ser bra ut. Men hennes temperament, hon är bara helt fantastiskt. En sån rolig liten hund, hon är inte rädd för någon eller något. Pang på bara, det är så att en glad och livlig Cavalier ligger i lä.

"MIBAE"


Att ha unga Jappe valpar hemma är helt fantastiskt roligt. Så otroligt korkade och så himla roliga, jag skrattar åt dem hela tiden. De gör liksom mer saker än de kan klara av, eller hur jag nu skall förklara. Det går egentligen inte att förklara, man måste vara med dem för att förstå...

VOUGES ROIYARU FUUSHI
(Ch. Aranel Kenzo - Ch. Homerbrent Chinki)

Systern "Fuushi" är lika härlig som syrran. Den tredje Vouges Roiyaru Zama, "Zama" fotade jag inte ens för hon skall ändå snart flytta till England och förhoppningsvis göra sina nya ägare lika glada som dessa tre systrar gör mig varenda eviga dag!! Vad som skall hända med "Mibae" & "Fuushi" är ännu inte bestämt. - Stanna eller inte?

Inga kommentarer: