lördag 9 augusti 2014

THE CURE


Är verkligen Facebook botemedlet och medicinen för att bli frisk? Jag menar såhär, hur många statusar ser man inte om förkylning, hosta, migrän, öroninflamation, ögoninflamation, magsjuka, tandvärk, ryggskott, värk, utslag mm. 

Dessa saker får vi ju alla, alla har sina dagar då man inte är på topp. Små saker som både botas och går snabbt över. Men har man däremot cancer eller nått annat allvarligt, så kan jag mera förstå. För då går man igenom något som ingen egentligen kan sätta sig in i. En livskris, och då inte bara för en själv utan hela familjen.

De märkliga i det hela är att vissa personer verkar ha nån ny liten krämpa och åkomma varenda eviga dag. - Så känner man sig då bättre av att låta mig och tusentals andra få veta att man har vaknat med igenkletande ögon eller diarré?

1 kommentar:

Camilla sa...

Facebook är knappast svaret på våra drömmar.men varför ifrågasätter vi det inte mer? Varför lägger vi ut mat hitådit? Krämpor hitådit?
Följer dig ett tag och ser om bloggen funkar för mig. Hundarna attraherade, välkommen till oss om intresse finns. Hälsn Camilla