onsdag 13 maj 2015

80 ÅR


Idag har vi varit ute på en fantastisk tur i Göteborgs Skärgård, allt för att fira Pers mamma Norma som fyller 80 år idag. Vi hade kanske inte vädergudarna på vår sida men vad gör det när man är i trevligt sällskap. Riktigt trevligt att ta båtarna ut till öarna, bara lite synd att man inte gör sånt här oftare.

Dagen var riktigt trevlig och vi hamnade på ett fantastiskt ställer som låg helt fantastiskt. Per och hans syskon hade bokat ock fixat allt för att fira sin mamma och jag är helt säker på att hon var både nöjd och glad. Det var i alla fall vi respektive och barnbarn... Vi firade inte bara Norma utan även att Pers mamma och pappas diamant bröllop. För i morgon har de varit gifta i hela 60 år, inte illa!!! 

Detta ställe var som en helt vanlig villa där vi under dagen har blivit servade av tre kockar och det var fantastiskt god mat och vin. Allt blev väldigt privat och intimt eftersom det inte var någon restaurang. Jag som aldrig dricker blev faktiskt lite lullig, men inte konstigt kanske att läpparna började surra efter ett glas champagne, ett glas vitt vin och två glas rött vin då detta liksom var min frukost. 

Som sagt ett fantastiskt ställe som jag verkligen kan rekommendera om man är ett gäng som vill testa något annorlunda istället för att gå ut och äta som vanligt. Vill ni veta mer så gå in HÄR och titta. 




















Inga kommentarer: