onsdag 6 maj 2015

FULL ONSDAG...

Hela dagen har gått åt till att fylla köket. Det blir ju en hel del jobb att packa upp alla lådor, känns nästan som en hel flytt. Dels för att man packar upp allt i ett nytt kök och den nya diskmaskinen har verkligen fått visa vad den går för idag då jag ville ha allt diskat innan allt sattes in i de rena och nya skåpen. Kylskåpet är nu också fyllt och allt känns helt toppen måste jag säga.

Sitter just nu i det nya köket och kollar på den nya Tv'n som kommit upp och dra på trissor, vi lyckades faktiskt få igång Appel Tv idag, trodde jag aldrig. Hur bra kan det egentligen bli?? Är så super duper nöjd med hur allt blev. Så allt slit och all tid utan kök var verkligen värt all väntan och ibland frustration...

VOUGES GRACIOUS
(Ch. Sanickro Knight Of Honour - Ch. Vouges Christina)

Idag har vi också varit iväg med lilla "Mindy", Vouges Gracious till veterinären för att kolla hennes hjärta. Det var UA vilket givetvis är skönt, men hon är ung så jag hade nästan inte väntat mig något annat men man vet ju aldrig. Det blev lite akut att åka med henne för jag hade ju egentligen tänk ta med och kolla flera, men det får bli en annan gång. Ibland får man liksom bara slänga om alla planer man har eller har haft och då istället vara lite flexibel för andra tankar och idéer. 

Bob och Sandra kom ju också igår så vi har redan hunnit mysa två hela dagar tillsammans. Idag när vi har grejat med köket så har de åkt runt lite i Göteborg men omnejd och kollat på det ena och det andra. Så skönt med gäster som hittar på saker på egen hand och inte sitter och väntar på vad vi skall göra eller om vi någonsin blir klara med att packa upp vårt kök. I kväll har vi tillsammans invigt köket och ätit en god och första middag tillsammans. Igår åt vi middag på IKEA, kan det bli mer svenskt än så??

Känns som om allt bara går i ett och igår hann vi också med att åka och klippa oss vilket var riktigt skönt att få gjort. Toppen att ha en pappa och en dotter som är frisörer, finns alltid någon av dem som har lite tid över för att klippa till oss... ;)

I morgon skall vi städa ur vårt vardagsrum så att vi kan släppa lös snickarna där nu när köket är klart. Men jag får nog också börja fundera på vad jag har att göra innan helgen och vad som skall med till utställningen i Eskilstuna, men det tar vi i morgon.....  - Natti!! 

Inga kommentarer: