söndag 3 maj 2015

GÄSTVÄNLIGT!!


När vi någon gång är klara med alla renoveringar hit och dit så kommer vårt hem bli väldigt gästvänligt för både våra vänner och deras hundar. Men det först när vi är klara med allt vi dragit igång. För jösses vad har vi egentligen dragit igång? Just nu ser jag inte riktigt slutet även om köket snart är klart men när vi väl är klara så kommer det bli himla bra om typ en sådär 100 år. Känns lite så just nu..

Nästa projekt efter köket är vårt vardagsrum, att fixa det är ju förhoppningsvis mycket lättare och går mycket snabbare än att fixa ett kök eller badrum. I vardagsrummet så skall taket målas så även fönster och karmar. Väggarna skall fixas till och så blir det nytt golv. Efter det så blir det... äsch skit i det...allt skall ju fixas. Vad jag vill komma till är att vi kommer också fixa till två gästrum i vårt hus. Vilket kommer bli väldigt trevligt!!

Inte nog med detta för vårt gästhus har ju också fått sig en renoverings omgång samtidigt som vi fått vårt kök. Det ser inte längre ut som det har gjort tidigare. Så jag vill lova att det byggs och snickras lite överallt här just nu. Där kommer det nu bli ett helt spillrans nytt badrum (det gamla är helt borta) med allt man behöver så som toalett, dusch och även tvättmaskin. Har inte fotat något där ännu då jag inte vill springa där och störa.... 

Men det har nu också blivit två sovrum i stället för ett som innan och ett vardagsrum plus kök. Hur bra är inte det?? Herregud vad trevligt vi kan ha här framöver med fyra gästrum, tre badrum plus lite till där man kan bädda om man vill. Jag hoppas att många trevliga möten kommer ske framöver. Tycker det är riktigt mysigt att ha folk i huset, så - Välkomna!!   ;)

Inga kommentarer: