onsdag 17 juni 2015

OMVANDLA ENERGI

Alltså jag vet inte vad som hänt med mig men jag har faktiskt blivit proffs på att omvandla negativ energi till positiv energi. Detta hade jag väldigt svårt med för typ 10-15 år sedan. Då drogs jag liksom lätt med i strömmen och en djupt nergående spiral och bara mådde dåligt.


Jag har förstått att det lite blivit som ringar på vattnet efter det jag tidigare bloggat om. Många som både blir ledsna, arga och allt vad det är. Jag kan liksom inte riktigt bli det längre. Jag känner på något konstigt sätt att jag får en råstyrka, en styrka att bara vilja göra ännu mer och då också ännu bättre.

Men samtidigt är det ju väldigt tragiskt att man snart inte kan lägga ut något utan att bli kritiserad och granskad. Det får liksom inte gå så långt att människor slutar att dela med sig av härliga bilder på sina fina hundar, eller bara delar med sig av sitt liv i allmänhet. Vi får heller liksom inte bli rädda för att få kritik. Kritik är bra och kan man ta den på rätt sätt så kan man också nyttja den till något riktigt bra.

Det kommer alltid finnas människor som faktist tror att de har blivit speciellt utvalda och ner firade från och av den där skäggiga gubben där uppe bland molnen någonstans. Att de liksom blivit födda och nerfirade för att genomföra och ta ansvar för ett enda mål i livet. Nämligen att rädda en hel hundras från alla dess sjukdomar, bedrövelser och då också bevara rasen exakt enligt rasstandard så som de tolkar bibeln på denna moder jord. Jag säger bara - Halleluja praise the lord!

Hela kvällen igår så snurrade det i min hjärna. Det snurrade så att jag inte riktigt kunde somna och det kändes nästan som om jag var stup full. Men som sagt, min energi som jag den sista tiden fått kommer jag att nyttja till max. Fick massor med idéer igår innan jag tillslut somnade. Nu skall allt bara lösas praktiskt men det skall nog gå det också.

Jag har så många gånger skrivit om ordet respekt och dess innebörd. Vi måste börja respektera varandra. Vi måste inte älska och gilla vad alla gör och inte men vi måste respektera att alla inte gör och tänker samma. Man mår så mycket bättre själv om man släpper vad andra gör och istället fokuserar på sig själv och det man själv gör eller bidrar med.

Fick ett samtal igår om jag visste någon som hade Cavaliervalpar till salu. Jag blev nästan lite förvånad över mig själv men jag kunde inte komma på en enda uppfödare där och då som hade valpar. Förr hade jag järnkoll men jag har med tiden blivit allt mer ego eller hur man nu skall förklara. Jag har inte riktigt varken tid eller ork att hålla koll på vad andra gör eller har, jag har nog med att hålla koll på mig själv. Riktigt skönt faktiskt att man har släppt allt runt om....

Jag har liksom kommit på att jag inte är en av de nerfirade från den skäggiga gubben. Jag har kommit på att jag inte kan ta ansvar för vad andra gör, jag kan bara ansvara för vad jag själv gör. Jag kan själv och ensam liksom inte rädda hela världen hur mycket jag än kanske skulle vilja.

Om man nu ändå vill nå ut med sitt budskap så måste man få med sig folket och inte folket emot sig. Vi har sett många ledare i världen, både goda och onda utan att nämna några namn som får folket med sig. Dessa ledare besitter ett fantastiskt ledarskap. Men de som sprider sina teser på fel sätt om hur allt skall se ut och vara på ett negativt sätt kommer aldrig vinna, de kommer liksom aldrig få med sig folket. Så är det bara...kolla bara på våra politiker.

Vi som håller på med hundar vet att det är en hobby, och en hobby skall vara rolig och trivsam. Vi skall sprida glädje och kärlek och inte hat. Jag hoppas verkligen att vi alla i framtiden kan jobba på det. Vi kommer alla må mycket bättre och vi alla kommer ha mycket roligare, då också tillsammans och inte var och en på varsin kant. Tillsammans blir vi starka och kan göra mycket, nästan så att vi faktiskt KAN rädda världen.

Så i Borås hoppas jag att vi tillsammans kan göra den helgen till något fantastiskt. Då strunta i vem som vinner, vem som håller i snöret, vem som dömmer och bara vara glada för varandras skull. Nästa gång blir det andra som vinner och då kan det ju vara just din tur.

Som en liten påminnelse, klipp ur och ta med till Borås nästa helg. Eller varför inte lägga i väskan, fickan eller i plånboken och alltid ha med... Tänk vad bra allt skulle bli!! ;)

Inga kommentarer: