onsdag 15 juli 2015

RENSAR LITE....

Nu när vardagsrummet renoveras så fick jag rensa lite, igen. Vi har redan tömt vardagsrummet på möbler en gång men det var ju längesedan. Sedan blir det ju att man fyller på igen men då mest med små saker som dessa rosetter. Jag har bara slängt in dem där efter varje helg, för jag vet inte riktigt var jag skall ha dem. Men nu när jag ser dem igen så måste jag säga det ser ju riktigt bra ut. Dessa rosetter är från Vänersborg i Juni fram till i lördags, då tror jag ändå någon saknas. Då man fick köpa dem i Avesta och ibland glömmer jag hämta då jag oftast vill snabbt hem.


Så mina hundar har inte bara vunnit en gång och för en domare den senaste månaden vilket känns bra. Men de har heller inte vunnit varje gång, men så är det. Eftersom hundutställningar är en bedömningssport och frågan om tolkningar och personlig smak så går det ju som bekant upp och ner, bara att acceptera. Så ingen hund är oslagbar!!

Idag är det tänkt att vi skall på ännu en utflykt, vet inte riktigt var ännu men tanken är att vi skall ha med oss våra småttingar så att de kan få se lite annat än Anneberg. Unga hundar behöver ju komma ut och se lite annat då och då för att växa och mogna och bli redo för den stora vida världen som typ att i framtiden kanske också plocka hem lite färgglada rosetter.  ;)

Inga kommentarer: