fredag 18 december 2015

SÄNG PROBLEM!!


Idag kommer Per hem helt överraskande med två nya täcken. De vi har nu funkar alldeles utmärkt men vi har faktiskt bråkat lite med våra "sängtillbehör" det sista så kanske har Per fått nog.

Köpte nämligen nya sängkläder på IKEA för ett tag sedan. Direkt blir man ju lite sugen på att bädda med dem så in i tvättmaskinen först och sedan bädda rent. När jag bäddar känns dessa sängkläder riktigt nice och jag nästan längtar efter att få hoppa i säng. På beskrivningen står det "Mjukt material med sidenkänsla och lyster". Visst låter det toppen, men vad händer??
- Vill ni ha ett täcke som blir som en korv, köp påslakan Skörpil!! 

Jo, detta påslakan är liksom lite förstora eller vad man skall säga vilket gör så att täcket innanför åker omkring och när man vaknar på morgonen så ligger täcket som en korv på ena sidan i påslakanet, resten är liksom tomt. Så jäkla irriterande. Vi plågade oss en natt till sedan åkte de i maskinen igen för de skulle bara tvättas i 30 grader så jag tänkte att 60 grader skulle göra susen.

Icke sa nicke, de hade inte hänt ett skit så det var bara att bädda ur till "gamla" sängkläder igen. För ingen av oss kunde sova med dessa sängkläder som liksom levde ett eget liv. Lyx problem kanske i dagens värld men det gick bara inte. Fattar inte vad problemet var, kanske var påslakanen lite för hala eller vad man skall säga. 

Skit samma, nu har Per i alla fall köpt nya täcken. Jag vet inte om jag vågar prova de sängkläderna igen. Vi får se... - Hahaha...

Inga kommentarer: