torsdag 5 juli 2012

FÖSÖKA DUGER!!

Efter en tuff jobbar helg på Freeport så tänkt jag i veckan skall jag bara ta det lugnt. Ta hand om hundarna och gosa lite. Var ute med alla och tänkte att jag kanske skulle kratta lite när jag ändå bara går om kring här.

Hittade en gammal kratta som hade sett sina bästa dagar. Ni vet, så där lite grå i träskaftet och tanken kom att man kanske skall ha handskar på sig också innan man sätter igång. Sagt och gjort jag gick in och hämtade ett par fina handskar och satte igång.
På andra kratt tagen så bara brände det till i handen och jag tog av mig handsken och, va faaan… en STOR jäkla träflis som hade gått rätt igenom (sim)huden som man har mellan tummen och pekfingret. In och leta fram en pincett och försöka pilla ut den jäkeln…
Jag brukar aldrig svettas men när jag satt där med pincetten så kände jag att jag blev alldeles fuktig i pannan. Nästan lite panik. Hur sjutton skulle jag få ut den? Själv?
Men det var bara att dra. Jag drog så att huden åkte med ut så jag fick liksom hålla i mot samtidigt som jag drog. Jag kunde inte dra den tillbaka, så jag fick dra den igenom. Smärtan var olidlig då flisen var tjockare i slutet…. Huuuu
Blev så besviken när jag såg bilden. Stickan var såå mycket större i verkligehten - Lovar!!
När den väl var ute så satt jag bara helt still och försökte fokusera på något annat. Då kommer en jävla banan fluga. Jag viftar till och river mig precis vid näsborren så att det började blöda. Och jag lovar… det droppade. Tog aldrig slut. Papperstuss efter papperstuss gick åt. Aldrig varit med om något likande. Kanske stoppade inte blodet då jag äter tabletter som tunnar ut blodet lite.
Det slutade aldrig så jag fick ta till hundarnas ”stop bleed”. Det sved till lite, men sedan stannade blodet att rinna i alla fall.
Efter mycket möda och besvär så tänkte jag att Ok, om jag inte krattar så kan jag ju klippa gräset. Ut och fram med den nya gräsklipparen. Per köper en ny varje år. Av någon konstig anledning så klarar dom inte att stå ute året runt?? Men hur lätt var den att få igång då?
Så här såg den ut med uppsammlare

Kämp och slit….. när jag väl fick igång den så kom jag på att jag skulle tömma gammalt gräs som låg i uppsammlaren. Fick då stänga av igen. Men hur faaaan, får man loss behållaren? Det funkade inte så jag försökte starta den nya fina igen. Men icke, den vill inte. In och ta en koppa kaffe igen och sen ut igen. För så lätt ger jag mig inte. Fick igång skiten och körde så att behållaren sprack och ramlade av!!
Jaja, försöka duger, man kan inte vara bäst på allt. Men skam den som ger sig för nu är gräsmattan klippt och ser så fin och prydlig ut !! Krattan då? Den kommer jag elda upp så att flisorna SKRIKER!!!

Oj, just det ja.. idag under dagen anländer en liten surprise till mig. Skall se om jag kan fota och lägga ut lite bilder senare ikväll!! ;-)

Ha en undebar dag i sommar värmen. Nu skall jag passa på att bada hundar som att de kan soltorka på altanen!

Inga kommentarer: