söndag 11 november 2012

MÖRKT INNE OCH UTE!!


Denna årstid är allt så mörkt, dags att ljusa upp vardagen lite….
 
Har nu varit på IKEA och inhandlat ljus i olika former. Stearin ljus är ju lite mysigt att ha när mörkret kommer så mycket tidigare nu på dagarna. Doftljus är ju inte heller så fel, massor med olika varianter blev det som vanligt. Sedan upptäckte jag häromdagen att massor med lampor både inne och ute behövde bytas ut så även sånt fick följa med hem. Bara att sätta igång och byta lampor här och där.
 
Galgar, ja… det behövs också här hemma. Vet inte hur många sådana här packar jag har köpt. Olika färger för olika ställen. Vita, svarta och naturfärgade.
 
Sedan skulle vi åka och köpa hundmat, där vi brukar köpa vår hundmat i Kållered. Först hette det Huveröds sedan Arken Zoo, fast nu heter det Huveröds igen. När vi väl kom dit upptäckte vi att de nu har utförsäljning på ALLT, 50 % på hela sortimentet. Så har ni som bor nära, har ni inte varit där så passa på. Hundsaker är dyrt men nu är det halva priset på hela butiken då de tyvärr skall stänga den.
Vi fick då åka vidare till Arken Zoo i Kungsbacka och beställa vår hundmat då de i Kållered nästan hade sålt slut all hund och kattmat. Fast lite nya vattenskålar passade vi på att köpa till hundarna!

Inga kommentarer: