torsdag 4 april 2013

BLOGGPAUS!

 
Hade nästan en liten bloggpaus igår. Riktigt skönt att inte bara sitta framför datan och göra lite annat istället. Fick gjort en hel del igår och hade dessutom besök igår av ett trevligt par som var lite sugna på att skaffa en Cavalier King Charles Spaniel. Skall bli spännande och se vad det slutar och vad de bestämmer sig för. Men kan man verkligen motstå ett litet näpet Cavalier ansikte med dess underbara ögon som på något sätt säger massor på en gång?

Att pausa och bryta lite mönster ibland är nog inte så fel i alla fall. Allt går så fort och man nästan rusar genom livet i 180. Så att göra lite annat emellanåt är bara bra. Man stannar upp lite och får tid till annat och man tänker då också till lite på allt man håller på med i vardagen.

Men "the queen bitch is back", - hahaha... så skall försöka blogga på som vanligt idag igen. Detta härliga väder gör ju också att man liksom kommer av sig. Helt underbart när det är sol och fint ute. För hur härligt är det inte att numera kunna sätta sig ute med en kopp kaffe och luta sig mot husväggen, känna värmen och fullkomlig suga i sig solens strålar. Finns ju nästan bara ett ord, - A M A Z I N G!

Inga kommentarer: