tisdag 7 maj 2013

BOK TIPS!!

Fick två härliga böcker på posten häromdagen. Har nu bläddrat i båda och jag måste säga att det är två underbara böcker på många sätt. Man liksom flinar till och skrattar lite för sig själv!!


Dessa böcker är inte bara roliga att ha själv utan de passar perfekt att ge bort i present till vänner som har samma intresse som en själv - alltså hundar eller om man kanske då istället gillar katter. Släng den gamla toa boken med en massa kiss och bajs skämt och lägg boken - VOFF där istället. Jag lovar den kommer att passa perfekt där!!

Boken VOFF innehåller 600 fakta om hundar. Bland annat rasfakta om de olika rasera, kända hundar som har gjort rekord eller annat. Massor med rolig fakta som att "omkring en miljon hundar har utsetts som främsta arvtagare i sina ägares testamenten" eller att 3 hundar överlevde när Titanic sjönk och det var en Pekingese, en New Founlandshund och en liten Spets. Detta hade i alla fall inte jag någon som helst aning om.

Boken innehåller också en massa frågor och svar som; - Varför lyfter hanhundar på benet när det kissar? Vet ni svaret? Allt står i boken... Böckerna har mycket humor och man hittar hela tiden nått nytt i den när man bläddrar fram och tillbaka.

Boken ges ut av förlaget Nicotext som även ger ut en massa andra roliga böcker som "Ligga med P3" mfl. Böckerna VOFF och LOL-Katter finns att beställa och köpa på bl.a. Adlibris HÄR eller på Bokia HÄR.

Se till att köpa boken du också eller ge bort i present till någon du tycker om och som gillar hundar och/eller katter eller till nån som kanske funderar på att skaffa hund eller katt!! ;-)


Inga kommentarer: