fredag 10 januari 2014

DRÖM

Ibland kan jag faktiskt sitta och dagdrömma om att dra härifrån, alltså flytta utomlands. Skulle vara så kul att testa något annat än Sverige. Gillar man det inte så är det ju bara att flytta tillbaka, eller hur? Men hur skall man få ihop en sådanhär flytt med hundar, jobb och annat. - Inte det lättaste kanske.

Men ibland känns det som om jag bara vill fly iväg. Mest då från detta hemska väder, allt är så himla grått, trist och tråkigt här hemma. Då inte bara vädret!! 

Men inatt drömde jag om att jag och Per flyttade till Indien. Allt var toppen och väldigt lyxigt till en början. Sedan började plötsligt en kamp, en kamp om livet faktiskt. Min lull lull dröm gick över ganska snabbt och blev en mardröm istället. Herregud, vilken läskig dröm. Det var så verklig och så på riktigt. Kändes verkligen som allt var sant och att vi verkligen var på plats.

Jag vet inte hur många gånger jag vaknade med ett döds ryck. Typiskt nog när jag väl somnade igen så fortsatte jag på samma dröm och på samma ställe. Döds ryck igen, och så höll jag på större delen av denna natten. Galet, jag som nästan aldrig drömmer annars. Inte vad jag kommer ihåg i alla fall.

 
Var faktiskt riktigt glad när jag väl vaknade imorse, i min säng och då också se att det var grått och trist ute. Men om jag skulle flytta så skulle jag ju inte välja Indien. Måste ju finnas bättre ställen att bo på. Men att drömma är ju gratis, så nu har jag testat Indien och det var verkligen inget för mig... - Hahahah... 

Inga kommentarer: