tisdag 5 augusti 2014

MÅNSKEN I AUGUSTI

Ok, jag har inte bloggat något på några dagar, har haft full fokus på något helt annat dessa dagar. Mitt fokus har legat på "Kissie" och hennes lilla valp. Jag vet inte men jag tror säkert att man förstod att allt inte riktigt stod rätt till när jag bloggade om "Kissie" och hennes valpning.

Så var det och så blev det, sorgligt men sant. Idag på förmiddagen somnade den lilla in och jag kan inget mer säga än att jag och "Kissie" har verkligen gjort allt i vår makt för att det skulle gå bra. Men är något fel från början så är det ju snudd på omöjligt. Ödet har nu sagt sitt....

Idag har jag därför fått möblera om allt här hemma med hundarna. Mest då för "Kissies" skull. Så att hon inte skall vara ledsen och längta och leta efter sin lilla. - Usch, detta är så himla hemskt. Har en stor klump i halsen men får nu försöka lägga mitt fokus på annat ett tag. Jag har väl kanske varit mentalt inställd på detta ett tag. Men "kisse", vad tänker och känner hon!?

Men jag har mycket roligt att se fram emot de närmsta veckorna. Man får liksom kavla upp ärmarna och ta tag i livet och sig själv och gå vidare. Finns liksom inget annat att göra..... Sedan får jag ju heller inte glömma att "Sawa" har fyra underbara valpar. Skall fota dem och visa er så fort jag känner en ro i kroppen igen.


Inga kommentarer: