måndag 11 augusti 2014

MR. SHIROMONO

VOUGES ROIYARU SHIROMONO
(Ch. Aranel Kenzo - Ch. Homerbrent Sawayaka)

Vädret idag är lite lurigt, ena stunden strålande sol och andra ösregn och lite muller. Så idag blir det till att hålla sig inne, och vad gör man då? Jo, då gosar man med valpar istället. Det är ungefär samma vitamin kick som att vara ute i solen. Man blir liksom bara glad!!

På bilden är lille Mr. Shiromono inte lättast att fota med en webcam. Men sedan är han ju bara ca 4 veckor så det är egentligen inte så mycket att fota. Men måste säga att jappe valpar i denna åldern är hur gulliga som helst. Och gulligare och gulligare blir de nu dag för dag som går.

Annat är det med de valparna som är lite äldre, de har passerat gulle åldern och har nu ingen päls alls och bara långa ben. Men trots detta så är de faktist ganska fina, om man nu har bra fantasi och tänker dem MED päls. Väldig trevliga är de också, riktiga huliganer. Har försökt att fota dem också idag men precis när jag är redo med kameran så sticker de sin kos eller så regnar det.... Får bli en annan dag helt enkelt!! 

1 kommentar:

Amanda sa...

Vilken ljuvlig liten valp! Har själv chihuahua men önskar mig en jappe någon gång i framtiden men tills dess får jag nöja mig med att titta in här och se era fina hundar :)