onsdag 20 maj 2015

ONSDAG AVKLARAD


Jag skrev ju igår att jag varit duktigt och tagit tag i saker och ting och inte riktigt visste vad jag skulle ta tag i denna onsdag. Men vad jag skulle göra idag löste sig HELT naturligt. Jag fick nämligen en jäkla tandvärk i går under Eurovision. Tillslut gjorde det så ont att jag inte visste vad jag skulle ta mig till.

Jag knaprade massor med Ipren och Alvedon, vet att det inte är bra att överdosera med just i natt hade jag inget val. Men jag kunde lika gärna varit utan då det inte hjälpte ett skit. Jag tror jag provade allt igår som att dricka ljummet vatten, värma vetekudde, borsta tänderna... mm.....

Smärtan blev någorlunda vid 4-tiden i natt, eller kanske mera i morse. Så jag kunde då gå och lägga mig. Tog en stund att somna och jag vaknade av en ooooollllliiiiiidddlig smärta 06:00 och 07:00 var jag redan på telefonen till tandläkaren, och fick komma dit nu på morgonen. Visst är det typiskt, jag var ju där IGÅR!!

Men i alla fall.... nu har vi borrat som satan i tanden och öppnat kanalerna och lagt på en provisorisk lagning. Sitter nu här helt jäkla bedövad så jag känner mig som en hamster ser ut när den har hamstrat. Så skönt, hoppas nu när bedövningen släpper att smärtan är helt borta.

Inga kommentarer: