söndag 17 maj 2015

SÖNDAGS TUR..


Idag tog vi oss ut på en söndags shopping runda men vi hittade inte så mycket. Eller jo, en dörrmatta och siffror att sätta på huset då det gnälls lite på att vi inte har det. Dessutom knackas det på dörren då och då och frågar om detta är typ nr 57 eller 68. Detta är ju lite tjatigt att hela tiden säga att detta är 42 och att jag inte har en aning om var 68 ligger. Så ett par enkla siffror löser nu alla problem. 


Men vi tittade också på lite olika lösningar till förvaring och garderober och sånt. Först och främst så var det till hallen, men givetvis kollade jag även lite inför min kommande "Walk in Closet". Hittade massor med snygga och smarta lösningar, kanske inte konstigt då vi var både på Bauhaus, Hornbach och IKEA. Men detta med golv till vardagsrummet var faktiskt lite svårare. Hittade ett, men måste nog fundera lite....

Shopping rundan avslutades på Freeport och där tog vi lunch på Waynes Coffee innan vi åkte hem till hundarna som typ då sprang med benen i kors. De är ju inte så vana med att vara ensamma då jag nästan är med den 100% om dygnet. 

Inga kommentarer: