måndag 8 juli 2013

R.I.P - CH. HOMERBRENT ASOBU

SE UCH, NORDVV-11, JW & ShCM
HOMERBRENT ASOBU
(GBCH. Homerbrent Sibai With Vanistica - Homerbrent Zyootoo Na

Idag har det bokstavligen varit en dag med - Blod, Svett och Tårar!!

- Usch, nu sitter jag här igen med tunga ögon och tårar som bara rinner. Känns som om de aldrig kommer att ta slut. Min älskade lille "BuBu", Ch. Homerbrent Asobu har idag stilla somnat in. :(

Jag vet inte riktigt vad jag skall skriva men alla som kände "BuBu" vet att han var en fantastisk liten hund. En liten gentleman ända ut i sina penselhår. Han har så fin och ödmjuk och jag har lärt mig så mycket på honom. Han har visat mig hur en riktig Jappe skall vara och han kommer alltid finnas med mig i mitt hjärta och i mina hundar.

Jag är både stolt och glad över att "The Late" Mrs. Molly Coaker gav mig förtroendet att ta över honom från England till Sverige. Han hade redan där vunnit massor och fortsatte så här hemma i Sverige. Han var redan 5 år när han kom hit till oss 2008, så det känns som om tiden med honom blev kort, alldeles för kort. 

Allt gick väldigt fort, för fort för att man skall hinna med att förbereda sig lite. Bara i lördags så var han så pigg och glad och jag borstade honom fin och klippte lite klor och så. Sedan när vi var klara rusade han runt precis som om han ville tacka mig och samtidigt visa att han var lite stolt och glad över att ha blivit så fin, för han visste att han var fin. Men igår såg jag på honom att något inte var rätt. Och idag fick han stilla somna in.

På ett sätt är det lite skönt att det går fort och att de inte hinner få ont och eller kanske lider den sista tiden i livet, men - Usch, vad jag saknar honom!!!!!

Bilden ovan är tagen i Ransäter x 3 för några år sedan. Detta är en bild av honom som jag kommer bära med mig och bilden är även den som är i min header här i bloggen, fast en målad variant av Lena Svalling-Ekdahl. När jag tänker på honom så är jag så glad och den lyckligaste hundägaren i världen som har fått ha en hund som "BuBu"!

Så snälla söta rara, återigen spekulera inte i detta, han var en gammal hund. Detta är tung sorg och en tung förlust och inget annat. "BuBu" har redan haft tråkiga skandaler om sig så det räcker, som jag tråkigt nog har fått försvara.
- Så låt honom nu få vila i evig frid!! :(

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så sorgligt, kram!
Vila mjukt, du lilla söta!

Anonym sa...

Så tråkigt att höra.
Mvh
K-A Karlsson