måndag 22 december 2008

LJUSARE TIDER!!

Ja, bara tanken på att vi är på väg mot ljusare tider igen, känns underbart! Trots att det inte ens har varit jul så blir man lite piggare av att dagarna börjar bli någon minut längre/ljusare för varje dag som går.

I helgen har vi inte gjort så mycket som vi kanske borde ha gjort!
Men vi har fått in granen och klätt den, men det borde nog ha hunnits med mer än så, helgen innan jul. Igår var vi iväg med min yngsta dotter och handlade lite. Några julklappar blev inhandlade men, har en hel del kvar. Men varför stressa??

Följer med spänning Erica på hennes blogg då hon väntar valpar efter Titti och Morgan. Hon har nu gått över tiden lite, Erica är sååå stressad över detta. *ler* Ta en titt och följ vad som händer. www.leamington.se

Här växer våra valpar, de är nu sju veckor gamla och det börjar bli små hundar av dem. Man börjar också nu se deras olikheter och den ena skiljer sig från den andra. De är nu små individer.
Skall bli jättekul att följa alla dessa valpar vi har haft i höst/vinter. Några ser riktigt lovade ut, men man vet inte var det slutar. De är ju ändå bara valpar, allt kan fortfarande hända.

Vill också passa på att tacka ALLA för de fina och värmade orden som har kommit både på mail och i gästboken angående, både Jack och Darin. Det känns skönt att veta att så många av er förstår att det känns jobbigt att förlora två så fina hanar i aveln så tätt inpå varandra. Men det är bara att resa på sig och ta nya tag inför 2009!

Tack också till alla som läser våran blogg. Har bara fått 1 negativ respons, så här långt. Resten är bara possitiva, och det känns kul. Sedan vi började med att blogga så har antalet besökare på våran hemsida ökat med det DUBBLA!! Snacka om att sätta rekord varje dag!! Men om man inte gillar vad som skrivs, så behöver man inte gå in och läsa. Det är absolut inget tvång.

Inga kommentarer: