söndag 18 januari 2009

SKÖNA SÖNDAG!

Idag har vi inte gjort så mycket mera än och glidit runt. Har varit ute och tänk att inhandla en ny kamera. Men den vi var ute efter fanns inte, det var slut sålt. Det var det redan innan jul, så det måste ju vara en populär kamera. Efter att ha åkt runt på diverse affärer som säljer kameror så gav vi upp.

Var i närheten där Erica bor så vi passade på att kika in hos henne och ta en kopp kaffe. Samtidig blir det ju att man tittar på hennes hundar, och inte att glöma hennes små valpar som vi har fått följa i hennes blogg. Alltid roligare att se dem i verkligheten. Efter att ha åkt därifrån så kan jag förstå att Erica har en svårt beslut om vad/vem som skall stanna och inte. Men det lär vi väl inte missa om vi följer hennes blogg.

Eftersom vi nu går in på våran andra vecka med att leva med Nutrilett och diverse tillbehör. Så stannade vi till och handlade en MASSA nyttig mat på vägen hem. har precis förberett allt, skall bli spännande att se hur detta smakar. Johanna och hennes kille, Jens och hans flickvän kommer på middag. Veckan har gått väldans bra, och kommande vecka hoppas jag inte blir svårare i alla fall.

Efter att ha följt blogg drottningarnas (Blondin Bella, Carolina Gynning & Katrin) så är det inte bara vi som tänker mat! Eller vi tänker mera nyttigt, det har vi inte gjort tidigare. För banta behöver kanske inte någon av oss behöver göra. Men tänk att dessa drottningar kan kriga kring mat? Eller hur man skall äta, eller hur mycket osv. Man får bara tänka sig för så att man inte blir allt för onyttig. Som jag ser det, man blir bara äldre och äldre och det man har för mycket av blir svårare att göra sig av med... Men man behöver inte svälta sig för att må bra.

Nä nu skall jag käka, MASSOR (men nyttigt)!

Inga kommentarer: