tisdag 24 februari 2009

EN SÅN TABBE!

En sådan miss vi har gjort. Men någon gång skall ju vara den första, heter det.

På Cavalierspecialen i Sollentuna, så var vår hane Clopsville Baileys anmäld i Junior Klass. Han slutade dagen som Bästa Hane 2a med Cert. Vlket givetvis var jätteroligt tills vi IGÅR fick reda på att han var i fel klass!! Han skulle varit i Unghundsklass och inte i Juniorklass då han var över 15 månader.

Beslutet som SKK idag har tagit är att "Baileys" resultat stryks och att han blir av med både poäng och sitt Cert.

I fortsättningen så kommer i alla fall vi räkna och kolla flera gånger innan vi anmäler en hund så att det inte blir fel igen. Man blir lite bortskämd med SKK's anmälnings system med att det inte går att anmäla te.x i Junior klass om hunden är över 15 månader. Vi hade räknat fel, ser vi nu så här i efterhand. Trodde på något sätt att han skulle bli 15 månader den 19 Februari och utställningen var den 14 Februari. Men oj så fel vi hade! *ler*

Ja, ja... har vi gjort fel så har vi. Det är inget att hänga läpp för utan bara att ta nya tag och ge sig ut på banan igen. "Bailey" är både ung och vacker så han har säkert framtiden framför sig ändå.

Vi kan inget annat än att skicka ett STORT grattis till hanen som blev 3a Bästa Hane då han kommer att få Certet i stället.

Så till alla där ute, se till och tänk på att anmäla era hundar i rätt klass, så att ni inte gör samma tabbe som oss...

Inga kommentarer: