söndag 1 mars 2009

GRATTIS UNNI

I morse vaknade jag innan "Bzz, Bzz" hade en chans. Hade visserligen satt klockan på 7:00, då norskt besök väntades men jag visste inte när, så jag ville ha god tid på mig innan de kom. Men, jag överrumplade "Bzz-et" och stod 6:59 för att chocka klockan på mobilen, på samma sätt som den chockat mig dagen innan.

När jag stod lutad över den och skrek "Bzz" till den så visade den INGA tecken på chock, konstigt, med samma ljud hade den fått mig alldeles klarvaken dagen innan.

Gick till kaffekokaren, toan och rökte dagens första cigg, precis som vanligt. Städade, väckte Johanna och skurade i köket och runt valphagen. I valphagen var det fint, precis som om valparna själva numera villa ha det lite fint i sin hage. Hade kvällen innan lagt in lite extra nallar och tuggsaker och de låg prydligt i ena korgen som huvudkudde för två av valparna.

Klockan 11 gick jag ut för att göra storstädning i rastgårdarna, efter 2 timmar var jag inne igen, då hade det plockats bajs och spolats så jag var blöt upp till knäna. Vid halvtvå kom norrmännen med sin tik som skulle paras, även idag gjorde jag det med bravur och kände mig faktiskt lite stolt.

En glad överraskning var att Erica kom på besök, hennes dotter var i stallet och hon stannade en stund. Mysigt att krama och prata med Erica, hon är alltid så go. Tack Erica för besöket, det är så kul när du kommer på besök.

Eftermiddagen spenderades med att ge hundarna mat, städa igen och sedan åka med Johanna till mitt jobb för några timmar och sedan så hämtade vi hem Sushi till Johanna och en jättegod Kycklingssallad till mig.

Nu är klockan snart 10, börjar faktiskt bli lite trött, snart dags att gå och lägga sig. Först skall hundarna ut för kvällskissen och sedan så skall jag faktiskt ta mig en dusch, raka mig och bädda sängen med nya lakan - varför undrar man?

Jo, imorgon så min ensamhet slut och en helt vanlig måndag (så som den sett ut de sista 10 åren) kan börja. Peter och Hanna kommer hem från England. Det blir säkert många timmars prat om hur de har haft det, skall bli jätteskoj.

Om jag förstått det rätt, så är det på sin plats att GRATULERA Unni (Magic Charm, Norge) för en enastående prestation på specialen i England. Stort Grattis Unni till den fina placeringen, har förstått att du var sjuk på utställningsdagen, men kan tänka mig att den fina placeringen gjorde att du kände dig lite bättre!!

Inga kommentarer: