måndag 13 april 2009

SUMMER

Clopsville Passoa, - "Summer"


Summer, eller Clopsville Passoa som hon egentligen heter, har varit på besök hos oss idag. Hon bor och har bott ett tag hos min faster. Min faster's gamla hund Takano's Listen To My Heart, "Agnes" dog så var längtan efter en ny liten hund stark.

Lilla Summer fick flytta till min faster och efter detta har hon stannat. Min faster hade innan "Agnes" en Black&Tan tik som ligger bakom många helfärgade idag. Hennes namn var "Frida", Vouges Hot Shot. Som är mamma till bl.a Vouges Tresspasser och Vouges Titanic.

Lilla "Summer" är en halvsyster till våran "Bailey", de har samma pappa. Ch. Aranel Cosmic. Hon är en jättesöt liten hund med massor med charm. Både min faster och Farmor kan nästan inte prata om något annat än vad lilla "Summer" hittar på om dagarna. Men med denna kärlek de ger "Summer" finns ingen tvekan alls att hon inte har det bra. Om inte bäst...

En nyhet vi fick höra i helgen var att Ch. Aranel Cosmic är nu hjärta UA - 4 år! Så skönt att veta då vi har "Summer" & "Bailey" efter honom. Även Aranel Bombastic var UA. Jättebra då han är morfar till Cosmic, och även till vår "Riah", Ch. Clopsville Cimarron. Han är ju ändå snart 8 år!

En annan Cosmic avkomma har gått bra för i helgen är Bonitos Companeros X-Treme.
Uppfödare är Klaus och Marcus i Tyskland och stolt ägare är Unni i Norge. "Xander" som han kallas till vardags fick res-CC och var res-BEST IN SHOW på den stora specialen de har i Malvern, England varje år. Det var inte illa att det gick så bra, för en Norskägd och Tyskuppfödd hund bland alla Englsmän.

Men, nu slog han till igen, BEST IN SHOW & DOG CC på Eastern Cavalier Club Show. 334 anmälda Cavalierer, WHOW..... Domare för dagen var Mr Kevan Berry (Ricksbury) & Mrs Sandra Ireland-Cook (Charnell) Grattis Unni, Klaus och Marcus. Det är ju nästan som att man blir lite patriotisk, Norge är ju nästan som Sverige... Eller? Mera finns att läsa på Magic Charm's hemsida. www.magic-charm.com/

Bonitos Companeros X-Treme

Inga kommentarer: