torsdag 21 maj 2009

KRASSLIG....

*Usch*, vakande precis. Känns som om jag har sovit heladagen. Först är det en ledig dag, och när vi har lediga dagar så är det bara jag som har sovmorgon. *ler* Per är så morgon pigg, så han tar hundarna på morgonen, och jag kan sova. Idag gick vi kanske upp samtidigt !??! Kommer inte ihåg.

Erica kom förbi en sväng på förmiddagen efter att ha varit och vattnat hästar. Med sig hade hon kameran. Hon hoppade genast in hos valparna som var ute och lekte. Så nu kanske de som har väntat, äntligen kan få en bild på sin lille valp.

Några av Tina's & Saras valpar i solen!

Men efter att Erica hade åkt så gick jag och la mig. Kände mig yr & hängig. Per tyckte att en timma skulle väl räcka då vi skulle till hans mamma på middag idag. Hon fyller år. Grattis Norma. Men jag blev liggande, liggande och liggande. Så här sitter jag nu. Per och barnen har åkt och får sig säkert en dunder middag. Jag får väl raffsa ihop något till mig själv idag.

Tror ändå att det var bra att jag sov så här mycket. Känner mig faktiskt bättre. Och i morgon är det bara att bita ihop. För då skall hundar badas inför huvudspecialen i Härjarö. Det är ca 150 Cvavalierer anmälda. Så jag hoppas verkligen att jag känner mig bättre tills dess.

Inga kommentarer: