onsdag 19 augusti 2009

HÄRLIG DAG!!

Idag är en riktigt härlig dag, en sån dag man bara har lust att sitta och njuta och egentligen inte göra någonting. Vädret är härligt, inte för varmt och inte för kallt. Bara lagom, och frisk på något sätt. Hundarna ligger ute och bara njuter, precis som jag!

Tyvärr är det ju sådana här dagar man (i alla fall jag) passar på att städa. Man måste ju passa på medans hundarna är ute, lättare så.

Till helgen är det Stockholm som gäller. Vi har hyrt en stuga, så vi skall vara i Stoclholm i två dagar. På lördagen är det special för Japanese Chin. Vi har anmält Lilla Betty dit. *Hum* undrar hur detta skall gå, hon är inte så villig att ha ett koppel på sig. Vi har tränat som galningar..... Kanske släpper det när vi väl är där, vi får hoppas det. Annars så får hon sitta ring side och bara titta på, och lära hur man skall göra.

Söndagen är det minnes utställningen. Då är det våra Cavalierers tur. Skall bli mysigt och bara åka iväg och bo i en stuga över helgen. Inte ofta vi bor över annars. Brukar som sagt köra fram och tillbaka.

Johanna med pojkvän Anton skall bo här hemma och ta hand om hundarna och huset. Det kommer gå toppen. Barnen är ju nästan inte barn längre, vuxna barn som har fått lite mera i huvudet än sig själva!! *ler*

Nä, nu skall jag sätta mig i solen och ta en kopp kaffe innan det är dags att mata hundar.... *puh*

Inga kommentarer: