måndag 10 augusti 2009

OJ, - VAD TIDEN GÅR!!

Det var ett tag sedan jag bloggade. Men det har hänt en massa, så har faktiskt inte haft tid att sätta mig vid datan någon längre tid.

I förra veckan landade Aranel Kenzo på Svensk mark. Vi kallar honom "Kenzo" då vi tyckte att det var ett fint namn. Samtidigt som han landade så var han "hemma". Ingen oro, visade inga tecken på att han var ny i familjen. Han bara hoppade in och nästan sa - Här e jag!!

Skönt att allt funkar så bra. Han nosade på sina nya kompisar och de på honom. Tog ca 2 minuter sedan var det som om han alltid hade bott här. "Kenzo" är verkligen en liten CLOWN! han showar för oss hela tiden, många skratt har vi fått. Mera om "Kenzo" kommer snart på hemsidan.

Vi har också besök här av Lena Svalling-Ekdahl. Hon har varit här i över en vecka nu. Tiden går så fort när hon är här, så det känns bara som två dagar. Men det är ju som man säger, - Tiden går fort när man har roligt.

I fredags så var det dags att bada hundar igen inför utställningen i Ronneby. uppe med tuppen på lördag morgon, körde vi söder ut. Vi var framme i god tid och njöt av atmosfären och en morron macka med kaffe... Skönt att vara på plats i tid, ingen stress.

Vi hade en bra dag med Cavaliererna. Vi hade inga Japaneser anmälda, skönt att bara fokusera på EN ring. Bailey vann unghundsklassen, Teddy var Bästa Hane och BIR. Lilla "Laila" gjorde debut i juniorklass och vann den. "Jojo" vann sin klass och lilla "Poppy" var 3a i öppen klass.

Njöda med dagen så for vi hem igen. Vi åkte hem och bara "Löka" som man tydligen säger på Stockholmska.

I Askersund dagen efter så var Vouges Queen Charmian BIR.valp. Grattis till ägarna Kristina & Rolf på Hammarö.

Igår kväll var vi hos Erica och åt en fantastisk middag. Tack Erica, alltid så trevligt att komma hem till er.

Idag "lökar" jag och Lena igen. Lena sitter just nu på våran andra dator och går igenom en massa bilder som vi har tagit på hundarna dessa dagar. Vissa blev riktigt bra, snart finns även de på hemsidan tillsammans med "Kenzo"!!

Inga kommentarer: