fredag 11 september 2009

JÄKLAR...

...känner att jag håller på att bli lite dålig. Fick känslan redan igår när Kari & Anki var här och hälsade på. Senare under dagen fick jag mer & mer ont i halsen. Har sovit som en kratta i natt. Funderar också på när jag sist var krasslig? Kan inte komma på när det var, så kanske är det dags för mig. Barnen har ju börjat skolan, och med detta vet alla som är föräldrar vad det innebär med skolstarter och baciller.

Idag är det dags att fixa till lite Japaneser inför SDHK'S utställning i morgon. Vet i sjutton hur jag skall göra med lilla "Betty". Hon verkar vara inne i sitt första löp ännu. Hon springer runt stackars "Marja" och vill rida på henne hela tiden. Ser nästan ut som om hon missar sin debut no:2.

"Koko" & "Bubu" är också anmälda, kanske inte så bra att släpa på en liten orutinerad valp som löper för första gången. Vi får se hur det artar sing under dagen med bad och allt. Det är 19 Japaneser anmälda imorgon. Det blir bara fler & fler på varenda utställning. Vilket är jätteroligt!

HOMERBRENT BETSU

Ovan är en ganska nytagen bild på "Betty". Den tog Lena på henne när hon var här sist. Blev själv lite förvånad när jag såg den igen. För det var inte längesedan Lena var här, och "Betty" har nu mera päls. Jisses vad pälsarna växer på Japaneser. Tänk om det var så på cavalierer...

Inga kommentarer: