fredag 16 oktober 2009

BRÖLLOP!

Åh, vad kul det skall bli imorgon. Hanna & Niklas skall säga JA, till varandra. Idag skall vi ordna allt det sista innan vi ger oss av imorgon förmiddag mot Malmö. Kläder, skor mm....

Sedan har man ju alltid detta dilemma med hundarna hemma. Men i sista sekund ställer Anita upp och tar hand om hundarna här hemma. Herregud vad Anita är toppen. Hon är alltid så himla snäll och ställer upp i vått och torrt. Själv skulle jag kunna offra en arm för henne. Jag tycker nästan synd om de människor som inte har lärt känna Anita. För de har verkligen gått miste om en underbar vän! - Anita, du e BÄST!

Skall vara i kyrkan imorgon kl 15:00 tror jag det var, eller var det 16:00?? Herregud får kolla på inbjudningskortet. Innan måste vi hinna med att ta en drink, fixa till oss och checka in på Strand Hotel i Malmö. Men det hinner vi, har ju hela förmiddagen på oss att bara njuta av Hanna & Niklas stora dag. Efter kyrkan bärdet av till festlokalen är det skall firas... Skall bli så kul!!

Men våra förberedelser när nog inget vad Hanna & Niklas själva har att stå i både idag och i morgon. Iveckan fick de dessutom valpar, efter Ch. Vouges Onassis & Ch. Rosscrea Free Loader. Så jag hoppas verkligen att de har kunnat sova ordentligt för, imorgon är det Hannas chans att vara Prinsessa & Niklas chans att känna sig som en Kung!

Vi önskar dem all lycka i framtiden!!

Inga kommentarer: