onsdag 28 oktober 2009

NYA INTYG!

Har idag varit hos veterinären och tagit nya intyg. Lika pirrigt som alltid. Men som tur vad var allt OK.

"Bailey", Clopsville Baileys har nyligen fyllt två år, så nu har han en färskt hjärtintyg. Har även skickat in hans pappas (Ch. Aranel Cosmic) intyg. Hans mamma har redan ett intyg reggat på SKK. Lite mera jobb när hundarna är från England. Men det är så skönt när allt är klart.

"Sara", Vouges upsadaisy har också nyligen fyllt år. Hon fick idag sitt viktiga 4-års intyg. Vilket känns skönt. I alla fall för de som har valpar efter henne. Hennes syster, "Tindra", Vouges Upside Down kollades också nyligen även hon var UA.

Lille "Kenzo", Aranel Kenzo, han besiktigades, då Agria vill ha intyg på att han är OK, innan han kan försäkras. Har tyvärr dragit på detta en tid då allt annat kommer emellan hela tiden. Men nu är det äntligen gjort.

Vill också passa på att tacka två underbara kvinnor. Dessa heter Kari & Margot. Tack för att ni ställer upp och hjälper till så att det gick så smidigt med allt runt lilla Henrietta. I alla fall för mig. *ler* Vill att ni skall veta att jag verkligen uppskattar er hjälp, och tar inget förgivet. Hoppas nu att allt går som planerat!

Inga kommentarer: