fredag 9 oktober 2009

ULLA-BELLA MIN SEKRETERARE

Ja, idag har jag lekt Ulla-Bella. Huvudet snurrar och det blir bara åtta,åtta, åtta och en åtta. När man håller på med hunduppfödning så tror man inte att det är en massa pappers jobb som medföljer.

Har idag postat en massa som te.x: Delgivnings kvitton till Länsstyrelsen. De vill ha svar på att vi har mottagit brev och tillstånd från dom angående hunduppfödning. Härmodagen kom exportstamtavlan på Aranel Kenzo. Har nu fyllt i denna och skickat till SKK. Har skickat mera till SKK idag, bl.a Hjärtintyget från England på GBCH Aranel Cosmic (Pappa till Bailey & Summer). Har även skickat in att Vouges Charlatan nu även är Norsk Champion.

Har även skickat in stamtavlan på "Darin" och fått den spärrad. Detta då Agria kräver detta för att jag skall kunna få ut hans avelsvärde. Detta har även skickats idag till Agria, så att de ser att han har blivit spärrad. Detta med försäkringar vilken djungel....verkar svårare än att vara med i kändisdjugeln....

Sedan har man allt det vanliga. Har fyllt i en blankett så att min yngsta dotter kan få ett nytt pass, då hennes andra har gått ut. Har även skivit under en massa papper från hennes skola... *Puh* det tar aldrig slut.

Sedan skall man även vara barnmorska (Vi kan kalla henne, Ulla-Britt), springa och titta till de små valparna stup i kvarten. Tyvärr så ser det ut som en av Ruth's små killar halkar efter mer & mer. Men han är pigg och äter och verkar nöjd. Men viktmässigt så hinner han inte med sina syskon. Hoppas att det vänder snart, man känner sig så hjälplös och kan inget göra. - Lilla gubben!!

Idag har jag släppt ihop alla Japaneser igen efter att Marja & Betty nu har löpt klart. De avlöste varandra precis. Så de har inte varit med killarna på över 7 veckor nu!! Så glada alla var över att få rusa omkrig som i ett litet neontetra stimm. Allt verkar funka bra (Peppar peppar) för häromdagen hände det en liten olycka och det får ABSOLUT inte hända igen. Jag höll på att skita på mig, mer om detta en annan gång.

Idag är det fredag och med detta fredagsmys. Jag har haft de blåa overallerna på mig hela veckan. De blå som man vann på CK'n i Borås. Har flera så jag har en ny varje dag. *ler* Så för mig har det varit fredag hela veckan. Men idag är det på riktigt. Det blir väl att bänka sig i soffan och titta på Idol ikväll. Har ingen koll på om det kommer något annat bra på Tv'n idag!!

Såg i Ingelas blogg att "Tindra" hade hjärta UA. Så till Ingela - Grattis, å visst fasen såg jag detta, håller allt koll på dig!!! *Ler*

Nä, nu skall jag inte blogga mera, har en massa mail som nästan brinner för att få svar. Så jag får väl ta mig i kragen och sätta mig och svara lite på dessa. Hoppas att nu att alla får en skön fredag och en trevlig helg.

Ulla-Bella & Ulla-Britt har nu slutat för dagen, så jag får efter jag har svarat på alla mail ta över deras uppgifter!

Inga kommentarer: