söndag 22 november 2009

JULIA & PUTTE

Julia & Putte fick komma hem i helgen. De kom till oss igår och har stannat här tills idag. Mörbultade har de haltat omkring och blivit servade av oss. Lite mys fick det bli med smågodis och Coca Cola men stackars Julia kan inte tugga. Så hon fick suga i sig choklad och använda sugrör för att kunna dricka.

Julia var svullen på armar, ben, bröst & Sidorna av kroppen av kraschen med moppen. Hennes ansikte var också svullet och skimrade i blått, rött, lila, rosa, ja nästan alla färger. Tyvärr har hennes tänder fått sig en smäll. Röntgen på tänderna får visa var som händer näst.

Hennes kille Putte har ett ORDENTLIGT djupt sår över hela smalbenet. Han har sytt inifrån och ut och hoppar nu på kryckor.

Alla, ben är hela och de lever.... Så skönt. Detta hade kunnat gå riktigt illa. Läkarna och ambulans personalen som tog hand om Julia & Putte har ALLA sagt att - Dessa två ungdomar har verkligen haft änglavakt!

Moppen finns inte längre kvar efter kraschen. Vilket visar att kraschen var kraftig. Rykten bland ungdomarna i Kungälv flödar. Någon hade sett ambulans förarna lägga en filt över Julias ansikte där hon låg på marken efter kraschen. Tur som var är detta bara rykten, Julia lever. Men hon var medvetslös tills hon fick hjälp.

Både Jag, AnnSofie (Julias Mamma) & Puttes mamma är så tacksamma att de två som stod på sin balkong och bevittnade allt, hjälpte våra barn och såg till att ambulans kom på plats. TACK!


Julia i närbild, konstigt nog så ser det inte ut som om hon är så skadad här..
Det såg värre ut i verkligheten.

Julia & Putte har nu åkt hem till sina mammor. Deras tur att serva dessa två ungdomar. Jag tror och hoppas att både Julia & Putte nu har lärt sig en läxa och att det är försiktigare i framtiden. Detta var ju tråkigt nog ingen rolig läxa att lära sig. Tror att båda så här i efterhand heller hade pluggat glosor...

Idag har Jag & Per jobbat på ett lite projekt som vi har dragit igång. Oj, vad mycket jobb det var då. När man planerar så ser allt så himla lätt och enkelt ut. Ja, ja... Vi har nog tillräckligt med tid på oss. Allt är tänkt att det skall vara klart till 2010. Men hur mycket tid har vi egentligen. Vi skall till Lilleström, Stora Stockholm sedan är det Jul och Nyår.... Hoppsan, Vi får nog gasa på och jobba på dag, som natt!!

Inga kommentarer: