lördag 16 januari 2010

BÄSTA VÄSTRA!


Den sista tiden har vi gått med våra hundar till Västra Djursjukhuset i Västra Frölunda. Där är allt bara toppen, tycker jag. Bra service och fantastiskt duktiga veterinärer. De har öppet 7 dagar i veckan, och idag klämde de in oss så att vi kunde hjärtkolla våra Cavalierer. Tack Inger & Co!

Jag vet inte vad det är för fel, men jag är ALLTID lika orolig när det är dags att kolla hjärtan på mina hundar. Har sovit skit i natt. Vaknat flera gånger, en av gångerna vaknade jag av att min kudde låg på golvet. Tittade först argt på Per, kanske han hade snott den. Han brukar vara snabb på att roffa åt sig mitt täcke. Men inte den låg nerslängd på golvet.

Till alla andra säger jag alltid; - Ingen idé att stressa innan, man kan inte göra något ändå. Är det något som är fel, så får man stressa efteråt. Lätt att lära men att leva som man lär, ja, det är något helt annat.

I alla fall. Idag hade vi med oss tre stycken som nu i slutet av December och Januari har fyllt 4 år. Extra jobbigt med 4-års intyg. "Frankie", Ch. Rosscrea Free Loader, "Poppy", Rosscrea Simply Red & "Marina", Vouges Voodoo Witch. ALLA VAR UA!! Så skönt.

Nu skall jag njuta (å lugna mina nerver) av mina fina hundar och en härlig kopp kaffe.

2 kommentarer:

Ingela sa...

Grattis till alla UA intygen speciellt gillar jag "Frankis" *ler*/Ingela

Anki J. sa...

Grattis!