lördag 1 maj 2010

SPÄNNINGEN ÄR OLIDLIG...

..alltid samma oroande känsla när man skall kolla upp sina hundar. Men nu är det över för denna gången. *puh*

Allt börjar med att man mår lite dåligt, man funderar om och om igen. Varför? Man kan ju inget göra ändå, oavsett resultat. Har sovit som en "kratta" i natt och nästan haft morgon illa mående som värsta gravida kvinna... ;-)

Uppe med tuppen för att fixa allt här hemma med hudar och allt innan Veterinär Inger Carlsson skulle komma och gå igenom alla våra hundar. Flera hundar skulle komma och kollas vid 11-tiden och frammåt.

Allt gick bra, så varför oroa sig. Cavalierena fick några patella intyg vilket var UA på de som kollades. Likaså när det gällde de som skulle ha nya Ögon intyg. Hjärtat var UA på nästan alla. Gamla "Hanna", Ch. Vouges Insomnia har nu ett litet biljud. Likaså "Jennifer", Ch. Vouges Jennifer. De är just nu våra "gammlingar" bland våra tjejer, 8 respektive 7, så det var kanske inte så farligt. Men själklart vill man att de skall vara UA!

Även våra Japaneser fick sig en genomgång. "Kenzo", Aranel Kenzo & "Betty", Homerbrent Betsu har nu fyllt 1 år och det var dags att kolla upp deras Patella status. Båda har knä UA! Så skönt. Kollade även alla våra Japanesers hjärtan och det var UA där med. JIPPIE!!

Nu är det bara att sätta sig och sortera alla intyg så att det kommer på rätt plats, men det går lätt när man har fina intyg att bläddra med... *ler*

1 kommentar:

Barbro sa...

Vad var det som var i olag med era hudar - vilka hudar ???

Jättegrattis till resulteten TOPPEN !!
Kram
Barbro