måndag 10 maj 2010

VOUGES HENRIETTA

Inte nog med att vi precis fått 2xBIS. Då blir nästa samtal från Edsvalla, närmre bestämt från Kari:
- Vattnet har gått!!

Vouges Henrietta är en dotter till Ch. Craigowl Schlick & Vouges Kylie som är en yngre helsyster till Ch. Vouges Hanky Panky. För att göra en lång historia kort så bor hon numera hos Kari och jag har en kull på henne. Detta är min kull och jag valde att andvända "Dylan", Vouges Dramatic på henne.

Kari är en klippa. Hon har fixat i stort sett allt. Paring, valpning och tagit hand om henne där emellan. Tänk vad skönt det är när man har så goda vänner att samarbeta med. För detta kallar jag verkligen samarbete. Lilla Henrietta bodde på annan ort tidigare, och har numera flyttat in hos Kari. Hon kommer också bli kvar där, då hon fullkommligt avgudar sin alldeles egna Kari! (å vem gör inte det!? ;-D )

Så på natten mellan lördagen och söndagen nedkom hon med sju små knattar. Eller ja, små och små. De var rejäla knattar som kom. Både pigga och kraftiga. Stackars Henrietta, som hon har fått kånka. Inte konstigt att de kom ett par dagar tidigare än beräknat.

Hade jag inte huvudet fullt innan med utställningar, monter och Finland och allt så kunde jag lika hjärna fylla på med en nyfödd valpkull. Att valparna föds hon Kari är en lång historia, som jag och Kari har diskuterat fram och tillbaka i samråd med Svenska Kennelklubben. Denna lösning var den som kändes bäst för Henrietta och SKK tyckte att fler skulle tänka som vi, och sätta hundarna i första rummet!! Detta blir toppen för, Jag är lycklig, Kari är stolt och Henrietta mår bra. Kan det bli bättre än så här!? Nä...

Fördelningen blev 3 Blenheim Hanar, 1 Blenheim Tik, 1 Trefärgad Hane och 2 Trefärgade Tikar.

TACK KARI FÖR ATT DU FINNS, FLER SKULLE VARA SOM DU!!

7 SMÅ KNATTAR
(Vouges Dramatic - Vouges Henrietta)

Inga kommentarer: