måndag 10 maj 2010

VOUGES MONTER I LARV!


Nånstans måste man ju börja helgen. Fredagen gick åt att packa lastbilen full med Chris Christensen produkter för att sedan åka och fixa till montern på Larv.

När väl bilen var packad så gav sig Per och Anton iväg för att ställa iordning allt. Men stackars dom. De fick verkligen kämpa. Inte bara att allt är tungt och jobbigt, de hade vädret emot sig. Det regnade inte men det var nästan storm. Allt tog mycket längre tid än vad det var tänkt då de fick ge sig iväg och inhandla lite saker så att de kunder förankra tälten ordentligt.

Skulle varit en hemsk upplevesle att komma dit på lördags morgonen och se allt sönderblåst och förstört. Men rediga killar som dom är så fixade dom det, såklart!! Bra hjälp fick dom också av Skaraborgs Kennelklubb!

Här hemma badade jag lite hundar och och förberedde allt som skall med när man ställer hundar. Hundarna hemma behöver ju också sitt.

Tidigt lördag morgon gav sig Anton & Johanna iväg för att ta hand om montern i Larv. Som vanligt så sköter Johanna & Anton montern som två proffs!! Tack för all er hjälp i helgen. Ni är GULD!!

Tack också till alla som kom till vår monter. Bara glada och positiva människor som ÄLSKAR Chris Christensen. Hoppas vi syns snart igen! :-)

Inga kommentarer: