måndag 7 juni 2010

ÄNNU ETT TREVLIGT VECKOSLUT!!

Helgen började intensivt med Johanns's student och allt vad det innebär. Mycket mera än man tror....

Lördagen var vi ganska sega och det var skönt att ha en ledig dag. På förmiddagen hade vi trevliga valpköpare här som hälsade på sin kommande familjemedlem. Sedan var det dags att sätta igång att bada hundar inför utställningen i Vänersborg som var igår.

Först ut på morgonen var ""Kenzo", Aranel Kenzo. Hans ring var i helt andra ändan av uställningsplatsen. Så det blev lite stressigt att hinna tillbaka innan Cavaliererna skulle börja.

Tan Oo Hock från Kina dömde Japanese Chins och "Kenzo" blev BIR med sitt 7e Cert från Junior klass. Nu går han in i Unghundsklass i fortsättningen. Vi stannade till finalerna och där slog han till med att bli GRUPP-3, för Ann-Christin Johansson!! Inte illa.... ;-)

ARANEL KENZO - GRUPP-3

CH. VOUGES INVINCIBLE - BÄSTA HANE

Våra Cavalierer gjorde också bra ifrån sig under Agneta Pamp. 47 Cavalierer var anmälda. På morgonen var det lite kyligt och mulet. Men allt eftersom dagen gick så kom värmen och solen.

"Rickey", Clopsville Gin Rickey var först in av våra hundar. Han vann Junior klassen men endast med Hp. Sedan var det dags för "Jackson", Ch. Vouges Invincible & "Bailey", Ch. Clopsville Baileys. "Jackson" vann Championklassen och "Bailey" blev 3a. I slutet av dagen så blev "Jackson" BIM och "Bailey" res-Bästa Hane.

"Tina", Vouges Christina visade att även hon kan och inte bara hennes vinstrika kullsyskon (Ch. Vouges Charlatan, Ch. Vouges Charlotte & Vouges Chippendale - 2 cert). Hon blev 2a Bästa Tik med sitt första Cert!!

Å du, lägg märke till att denna gång var det Per som stod för de röda brallorna!! *Flin*

Nu har vi veckan på oss att ladda om allt som skall laddas om inför Svensk Vinnar utställning i Avesta nästa helg!!

1 kommentar:

Maggan sa...

...det såg jag me en gång...hade han lånat dina...*flin*
Ha ha va kul.Kramis