torsdag 16 september 2010

26 CERT FÖR 26 DOMARE!!

JWW-2010 ARANEL KENZO, 26 cert

På Sofiero i Helsingborg i helgen så fick "Kenzo" sitt 26:e Cert. Nu har han cert rekord, långa vägar!! Han blev även BIR för rasspecialisten Mrs. Marie Thorpe från Irland. Jättekul att kunna få ställa Japanese för domare som själva har rasen.

Cavaliererna gick det inte lika bra för i helgen. "Jackson" han var trång bak... den hade det och den det. Men så är det ibland. Det är bara att bita ihop eller bryta ihop och komma igen. Kul att läsa kritiker på sina hundar som man aldrig har läst dom innan....

Montern däremot gick TOPPEN. Bara glada och nöjda kunder fyllde vårt monter tält under både lördagen och söndagen. Tack alla som kom och hoppas att ni är lika nöjda med oss som vi är med er.

Dagen efter (söndagen) var det Cavalierspecial i Örkeljunga. Jag var helt slut, och skall faktiskt erkänna att jag orkade inte med en utställning till. Vi bestämde att Per & Hanna som var med oss bara skulle bara åka ner med "Jackson". När han var klar så skulle de tillbaka till Anton & Johanna som var i montern på Sofiero. Denna dagen var "Jackson" inte trång bak. Det gick bättre och han var 2a i Champion klassen och slutade sedan som 3a Bästa Hane.

Väl tillbaka på Sofiero så blev "Jackson" vår monterhund. Han bara låg där och lät sig klappas av alla som kom, han fullkomligt njöt av att vara i centrum.

Ett stort tack till Anton & Johanna för att ni gör ett fantastiskt jobb med att stå i montern och tack till Hanna i helgen för all hjälp och sällskap!! Hoppas nu Hanna att du kommer tillbaka mer och mer på utställningarna framöver... *ler*

Nu blir det en paus med utställningar fram till Sundsvall om några veckor. Montern kommer vi att ta med oss till Växjö nästa gång. Hoppas vi ses då!!

Inga kommentarer: