fredag 30 september 2011

EN SNORIG FREDAG!

Idag känner jag mig ändå lite bättre. Att bli förkyld är jobbigt. Men jobbigast är precis innan det bryter ut. Man har ont i halsen, känner sig nästan lite svullen i tandköttet . Hela ansiktet känns tungt och man är på allmänt dåligt humör. Men när det väl bryter ut, ja då känns det bättre. I alla fall för mig… ut med skiten bara!!!



Finns då massor med hjälpmedel att tillgå. Något jag inte kan leva utan är Otrivin Comp. Nässprayen i silver förpackning. Så himla bra!! Ett litet sprut i varje näsborre och näsan blir torr och fin. Man behöver inte sitta och snora och känna sig äcklig. Har ni inte provat så gör det. Lovar, blir torrt som en öken i näsan…

Häromdagen kom det lite kläder från Zara. Hade bara beställt en massa mys kläder nu inför hösten. Shortsen har ju nu mera åkt ner i lådan. Några tröjor och byxor kom levererade enda fram till dörren i en lyxförpackning!

När man går hemma med hundarna så är det inte någon större idé att ta på sig de finaste man har precis. Nä, jag hoppar upp på morgonen tar på mig en härlig t-shirt och ett bar mjukis byxor. Men att gå hemma i mjukis behöver ju för den delen inte vara fult. Men det skall vara bekvämt och tåligt för alla hundar som hoppar, flyger & far…



Ett av paren som kom är ett par väldigt ”Baggy”. Ser ut som om man har värsta Gällivare häng eller en jätteblöja. Tänkte när jag tog på mig dessa att det kunde vara något för Erica som häromdagen bloggade om sina tarmar, mage och om att ”släppa luft”. Risken med dessa är väl att hon fyller utrymmet i byxorna så att hon lyfter. De är i alla fall as sköna, sitter inte åt någonstans. Lite roligare en ett par glansiga vanliga Adidas med ränder, eller hur?

Fredag idag, och helgen kommer att bli en hemma helg igen, så skönt!! Huvudet känns väldigt tungt inte bara för att jag är förkyld utan också allt som har hänt denna vecka. Har så svårt att förstå hur människor ibland bemöter andra människor. Vet inte om de kanske skulle behöva gå en charm kurs eller nått. Den kurs de verkar ha gått nu måste heta – Attack, är bästa försvar!
Del 2 i kuren heter – Du har alltid rätt, oavsett vad andra säger!!
Del 3 – Ha ingen empati och medkänsla, hota & kränk hellre!
Del 4 – Hjälp inte någon!!
Del 5 – Avsluta med att lägga på!

När det kommer till ”Jacksons” barn så får jag väl jobba vidare på att rätt skall vara rätt och inte att någon människa har eller kan ta sig rätten att sitta och anta det ena och det andra.

Ibland känns allt så hopplöst. Man känner sig så liten ibland. Man gör så gott man kan men ändå är det någon annan som sitter och bestämmer att man gör fel. Har den sista tiden verkligen funderat på vad jag håller på med. Är jag färdig? Har jag fått nog? Eller vad vill jag. Har ju precis parat, (inte bara en) och just nu känns det faktiskt ganska tungt. Förra veckan kändes allt toppen och jag såg så med spänning fram emot att få se de kommande valparna. Tänk vad det svänger ibland!! Det där med känslor är väldigt svårt!!

Igår fyllde lilla ”Lorén” redan 7 år. Idag är det ”Darin”, Ch. Craigowl Schlick som blir 7!! Herregud tänk vad tiden går. Känns som om det var igår jag och Per var över i England och hämtade hem dessa små gullefjun. Några veckor innan var jag och Erica över och tittade ut dem. Det är inte bara ”Darin” som fyller år idag, utan även lilla ”Summer”, Clopsville Passoa blir 4 år idag!! Hum – Vad händer egentligen, vart tar tiden vägen?? Kanske dags att stanna upp och dra i bromsen lite, men vad sitter den?

Nä, dags att ta en Ipren och lite nässpray känner jag. Morgonens dos börjar ge med sig!! Nu kommer jag ta fredag, klockan är bara runt 11:00 så jag skall röja lite här hemma innan Per kommer hem.

Hoppas att ni alla får en trevlig och mysig helg. Det skall i alla fall jag ha!! Resten får jag ta itu med nästa vecka.

1 kommentar:

Adrian Moczyński sa...

Super wpis. Pozdrawiam i czekam na więcej.