torsdag 8 september 2011

HÖSTEN ÄR HÄR!

Usch vad jag ogillar att hösten kommer med stormsteg, bokstavligt talat!! Det både regnar och blåser/stormar om vartannat. Hatar när det blir kallt, rått och ruskigt. Hundarna verkar inte heller gilla att det regnar & blåser!! Nä, jag måste redan nu erkänna att jag längtar till våren/sommaren 2012. Jag behöver inte ha 30 grader i skuggan men jag vill ha det lite torrt och rent. Inte en massa äckliga blöta löv som ligger överallt och som dessutom följer med hundarna in.

Fast tittar jag ut just nu så är det faktiskt hux flux sol… Men det är ändå kallt och lite ruggigt.

Det positiva i att höst och vintern kommer i antågande är att man får utan att ha dåligt samvete ligga i soffan under en skön filt med tända ljus och bara njuta!! Det är nu det är farligt med att lägga på några extra kilon. För ligger man så och gluttar på film, så kommer lätt suget att ha något att snaska på!!

Det andra med att hösten kommer är att det kommer en massa nya fina höstkläder att shoppa loss på. Har spanat in det mesta som kommer i Panos Emporio’s höstkollektion. Har två par chions från vårens kollektion, de sitter som en smäck. Som ett andra skinn. Nu verkar det komma en ny uppdaterad upplaga inför hösten. Kommer i flera härliga färger, vilket kommer göra det svårt att välja. Har även sett andra kläder som verkar helmysiga så vem vet. Hösten kanske kan bli mysig ändå!!

Det är i alla fall en liten tröst i rusket, eller hur?

Inga kommentarer: