söndag 16 oktober 2011

CAVALIER CHATTERBOX

Det finns mängder med bloggar och sidor att följa nuförtiden. Ibland hinner man inte med alla men en del av dem blir liksom en del av dagen. Man tittar in och ser vad som händer på ren rutin. Finns massor med länkar sparade i favoriter!

En av de som jag följer med stort intresse är Cavalier Chatterbox. Det är Norma Inglis (Craigowl) som skriver och sköter om denna. Väldigt intressant att följa vad som händer i Cavaliererns hemland och med Cavalierern övriga världen. Norma skrev tidigare varje vecka i Dog World men slutade för ett tag sedan och skriver nu på Cavalier.co.uk istället. Ta en titt då det finns massor med fina bilder och även intressant läsning om både det ena och det andra från alla världen hörn!



Idag fortsätter Per att måla den lilla hallen. Jag badar hundar så att ryggen skriker. Men hundarna blir fina och luktar gott så det är det värt!!

Idag får lille ”Rickey”, Ch. Clopsville Gin Rickey dambesök. Skall bli spännande. Tror även att det är spännande för ägarna till tiken då en ny era i deras hundliv håller på att börja – Egna valpar, de allra första.

Inga kommentarer: