onsdag 21 december 2011

ÅRETS JULKORT!!

Årets Julkort 2011 är återigen gjort av Lena Svalling-Ekdahl (Hazelcoats). Lena gör fantastiska bilder, annonser, kort & loggor mm. Hon har gjort massor för oss bland annat tavlan på "Teddy", Ch. Vouges Charlatan som finns i ett kort längre ner här i bloggen. Tack Lena för allt du hjälper oss med.

Årets Julkort 2011 Nr:2 är gjort av Barbro Stenson (Linbackens) även gulliga Barbro ställer alltid upp och hjälper till med både bilder och annonser när vi känner att vi behöver hjälp. Ibland behöver vi inte ens be dessa två damer om hjälp, för hux flux så dimper det ner lite av deras kreationer i vår inkorg. STORT tack för allt ni gör och har gjort under åren!!

Tidigare år har jag alltid antigen här eller på vår hemsida lagt ut alla julkort som vi får från andra. Men HERREGUD, det går inte i år. Det kommer julkort från alla håll och i mängder. Så om jag skulle sitta och klippa och klistra så skulle jag få hålla på i evigheter. STORT TACK för alla fina julkort som kommer. Så jag säger här; GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR TILL ALLA!!

Idag är det orden KLARA, FÄRDIGA, GÅ...... som gäller. För nu har vi inte många dagar på oss att fixa allt innan jul. Lite blev beställt på nätet igår vilket ger oss "lite" mer tid i alla fall. - Men idag kör vi!!

Inga kommentarer: