söndag 24 juni 2012

ANNANDAG!!!

Kanske finns det inte något som heter Midsommar Annandag, men det är en annan dag idag i alla fall. En dag som är som alla andra dagar denna sommar. Regn som hänger i luften hela tiden. Jag vaktar hundarna som en hök så att jag hinner ta in dem innan de kommer regn.

Om jag hade varit hund hade i alla fall inte jag velat ligga ute i regn. Men idag var mina hök instinkter helt borta. Plötsligt öppnade sig himlen TOTALT och både Per och jag rusade omkring som stressade kaniner istället för att ta in hundarna från alla håll!!

HJÄLP - Det regnar på oss!!

Det kom så plötsligt och så fort och så mycket att vi hann inte riktigt. De små jappevalparna satt och tittade på oss under sitt parasoll. Men va, duktiga de var. De fattade att om man sitter under parasollet så blir man inte blöt. De har aldrig tidigare varit ute i regn så jag var tvungen att fota dem från dörren. Då trodde nog en lite stakare att jag skulle komma och hämta in dem och rusade fram mot gallret.

Regnet försvann lika fort som det kom så vi kunde ta in småttingarna. Nu skall jag villigt erkänna att jag är rent ut sagt JÄVLIGT trött på detta hemska och tråkiga sommar väder. Har Sverige verkligen inget bättre att erbjuda än allt detta regn. Snart dags att bygga tak över hela tomten. För det är ju inte kallt ute, bara blött!! Dags att kanske fundera på att flytta, men var, hur och när?? Men om det skall vara så här året runt så vete fan!! Det regnar ju numera året om!!!
Per tröttnade och åkte en sväng till sitt älskade Freeport. Ett ställe som verkligen har förvandlats den sista tiden. Kommer ihåg när det öppnade för flera år sedan och Per och jag åkte dit men fick ingen bra känsla. Ni vet en sådan där känsla som gör att man inte åker tillbaka.
Men nu, helt annorlunda. Allt har blivit så himla bra. Massor med bra butiker som har lika mycket fina kläder och annat att shoppa loss på. Det verkar heller inte finnas något stopp för att nya och fler butiker och märken dyker upp på Freeport. Tror snart att satan i gatan att det börjar bli kö för att få ha en butik där.
Nu när det går så bra så kan jag förstå att Per gillar att vara där. Verkar inte finnas något stopp för hur mycket han kan jobba och göra på sitt älskade Freeport. Har ni inte varit där på länge eller inte alls så tycker jag faktiskt att ni skall ta er dit!! För som det är nu kan ni ändå inte åka ner till stranden och sola. Tror inte ni heller vill vara ute i trägården och påta, eller? Så varför inte shoppa istället. Tycker i alla fall jag är roligt!!
Nedan ett par nya filmer som Per & co har gjort om Freeport!!
Per har lovat mig att vi skall åka till Freeport som ligger I Portugal strax utanför Lissabon. Detta shoppingcenter skall tydligen vara mega stort med massor med kända varumärken. Kolla här: http://www.freeport.pt/  Detta säger man väl inte NEJ till. För på andra ställen i världen än här hemma i Svedala så kan man välja på Shopping eller sola och bada. Varför inte göra båda på samma dag!!! ;-)

Inga kommentarer: