fredag 29 juni 2012

DJURENS RÄTT!!

Igår poppade det upp en massa hemska bilder i mitt nyhetsflöde på Facebook. Då på massa hemska bilder där människor torterade hundar och andra djur. Så rååa och hemska bilder, eller ja hela serier med bilder. Dessa bilder är så groteska att jag faktiskt fick problem med att somna igår.

Det är fruktasvärt hur människan kan vara så elak och helt utan känslor. Varför finns dessa jävlar?? Jag skulle vilja starta en klubb/förening/organisation som heter – ”I do with you – What you did to the animal”. Som sedan också har rätten att utföra vad den heter!!
Jag blir så arg och ledsen och samtidigt känner jag mig så maktlös. För vem kan stå upp mot en stormakt som Kina?
Facebook i all ära. Men för mig är det inte rätt forum att lägga ut dessa bilder. Jag vill inte se dem, för jag mår faktiskt dåligt av att se dem. Jag kan förstå att vissa människor vill öppna våra ögon och visa världen vad som pågår. Men det finns andra forum för det. Massor med organisationer man kan bli medlem i och på så sätt dra sitt strå till stacken och försöka rädda liv, ett är ju bättre än inget. Det behöver inte bara vara djur. Människan är ju som vi alla vet även lika rååa mot andra människor.
Från och med nu så kommer jag att blocka ALLA som lägger ut bilder på djur som plågas eller som har plågats till döds. Jag vill inte se, respektera det!!
Stackars djur säger jag bara… mitt hjärta blöder för alla dessa djur (och människor) som far illa varje dag. Vad har de gjort för att förtjäna att avsluta sina dagar på dessa hemska sätt.
FYY FAAN, säger jag bara!!!
Nog om detta, för nu har jag retat upp mig och mår dåligt igen. Men idag händer nått annat spännande. Hör och häpna – Peter skall lämna huset för att JOBBA!! Ja, nu hörde rätt jobba. Mer om detta senare. Jag skall försöka få med lite bildbevis!!  ;-)

Inga kommentarer: