tisdag 26 juni 2012

INNER CIRCLE

Som uppfödare så är man ibland väldigt ensam. Ensam är kanske stark men är man fler så är man ju på något sätt ännu starkare. Har länge funderat på om man kanske skulle vara en lien grupp människor/uppfödare som kan sammarbeta på ett närmre sätt, lite som ett – Inner Circle. Man behöver kanske inte ens ha samma ras. Allt beror ju på vad man vill och få ut av sin hobby!

Hundvärlden kan ibland kännas lite svår och lite falsk. Man vet inte riktigt vem man kan lita på och vem man kan vara ärlig och öppen med. Så ett Inner Circle skulle då kanske funka om man har ett gäng människor runt sig som känner & tänker lite på samma sätt som en själv.
Ibland behöver man kanske bara ventilera och prata. Samtidigt då veta att detta stannar och inte hamnar i allas eller andras öron. För vi alla kan ju leken med att viska en mening i någons öra och sedan gå cirkeln runt för att sedan höra när den sista personen har fått meningen viskad till sig låter. Det brukar ju inte låta som det gjorde från början, eller hur!!?
Allt behöver ju inte vara hemlisar, men någon man kanske bara behöver lätta sitt hjärta till. Behöver kanske inte heller alltid handla om hundar. Kan kanske lika gärna vara något privat! För visst har man många tankar och idéer som man kanske vill testa på någon annan. Eller ja, det kan vara egentligen vadsomhelst!!
Ett rent sammarbete helt enkelt, för att nyttja och nyttjas för att alla skall kunna få ta del av varandra på ett sätt som gynnar alla. Om inte, så för att föra rasen vidare på det bästa och enklaste sätt. Oavsett om man är ny, gammal och erfaren eller vad, så har man alltid något man kan tillföra.
Men hur skall man få till något sådant. Tror faktiskt att det skulle kunna funka men vem kan man lita på när det i hundvärlden finns – Games people play!!

Inga kommentarer: